Din produkt, ditt ansvar 2017

Datum: 28 april 09:00 - 17:00 Plats: Nalen, Regeringsgatan 74, Stockholm Arrangör:Myndigheterna i Marknadskontrollrådet, däribland Boverket, i samarbete med Business Sweden, Svensk handel och Teknikföretagen
Kom till seminariet Din produkt, ditt ansvar och träffa representanter från Boverket som arbetar med byggprodukter. Dagen bjuder på en mängd intressanta seminarier med fokus på vilka skyldigheter och krav som ställs på dig som tillverkar, importerar och säljer olika typer av varor – och hur du kan få hjälp och stöd från myndigheter och branschorganisationer.

Vilka skyldigheter har jag som tillverkare, importör eller distributör? Vilka krav bör jag ställa på min leverantör? Vad händer om min produkt stoppas av Tullverket? Vilka regler gäller för e-handel? Hur återkallar jag en farlig produkt med fortsatt starkt varumärke? Hur kan jag få hjälp och stöd av myndigheter och branschorganisationer?

Dessa är några frågor som du kommer att få svar på i Din produkt, ditt ansvar 2017, ett seminarium som riktar sig till dig som tillverkar, importerar och säljer varor. Du kommer också få goda möjligheter att träffa kollegor och representanter från ett stort antal myndigheter och branschorganisationer. Sista dagen för anmälan är den 13 april och seminariet är kostnadsfritt.

Anmälningsformulär och mer information om evenemanget hittar du via länken i "Relaterad information".

Granskad: Sidansvarig: Webbredaktionen
Hjälpte informationen dig? Ja Nej