På Väg

Datum: 7 mars 09:00 - 8 mars 16:00 Plats: Elmia, Elmiavägen 15, Jönköping Arrangör:Elmia AB och Sveriges Branschförening för Säkrare Vägarbetsplatser, SBSV, i samarbete med Trafikverket
Mässan På Väg är mötesplatsen med trafik och säkerhet i fokus. Boverket håller en presentation om byggproduktförordningen och krav på CE-märkning. Kom till oss och lyssna på ett seminarium om CE-märkning av byggprodukter!

Seminarierna under mässan tar upp aktuella ämnen som rör arbetsmiljö, trafiksäkerhet och framkomlighet vid vägarbetsplatser – nya effektiva lösningar, forskningsresultat och information från både branschen och myndigheter.

Boverket deltar med monter och seminarium

Boverket håller en presentation om byggproduktförordningen och krav på CE-märkning. Kom till oss och lyssna på ett seminarium om CE-märkning av byggprodukter!

Vägutrustning som omfattas av harmoniserade standarder enligt byggproduktförordningen ska prestandadeklareras och CE-märkas för att få säljas. Boverket startade ett marknadskontrollprojekt om fasta vägmärken i augusti 2016. Denna typ av produkter räknas som byggprodukter. Vi bjuder därför in till ett seminarium för att informera om byggproduktförordningen. Vi berättar också om rollfördelningen mellan Boverket och andra myndigheter i fråga om vägutrustning.

Läs mer om mässan På Väg via länken i "Relaterad information".

Granskad: Sidansvarig: Webbredaktionen
Hjälpte informationen dig? Ja Nej