Kalender

Boverkets kalender innehåller bland annat information om konferenser och seminarier.

 • Din produkt, ditt ansvar 2019

  Den 24 april är det åter dags för seminariet Din produkt, ditt ansvar. Den här gången blir det en inspirerande kunskapsdag på temat import och e-handel.

  När: 24 april Plats: Stockholm Arrangör: Myndigheterna i Marknadskontrollrådet, Svensk handel och Teknikföretagen
 • Miljömålsdagarna 2019

  Miljömålsdagarna är årets viktigaste mötesplats för alla som arbetar med Sveriges miljömål. Temat för 2019 års miljömålsdagar är vatten, cirkulär ekonomi, hälsa och miljömålen 20 år.

  När: 14 maj - 15 maj Plats: Karlskrona Arrangör: Länsstyrelsen Blekinge
 • Det hållbara friluftslivet – Tankesmedja för friluftsliv 2019

  I föredrag och workshops tar Tankesmedjan upp hållbart friluftsliv ur olika aspekter såsom tillgänglighet, hälsa, jämlikhet, lönsamhet och bevarande och nyttjande av naturen.

  När: 16 maj - 17 maj Plats: Kristianstad Arrangör: Naturvårdsverket med flera
 • Svenska stadskärnors årskonferens

  Årskonferens och utnämning av Årets Stadskärna 2019. Denna gång är temat för konferensen Stadens själ och platsen är Linköping.

  När: 21 maj - 23 maj Plats: Linköping Arrangör: Svenska Stadskärnor
 • Arkitektur och gestaltad livsmiljö – med riksarkitekten Helena Bjarnegård

  Onsdagen den 22 maj klockan 14.00 – 15.00 sänder Boverket ett webbseminarium om arkitektur och gestaltad livsmiljö. Medverkar gör bland annat riksarkitekt Helena Bjarnegård.

  När: 22 maj
 • Tillsammans bygger vi bättre!

  Vi bygger bättre tillsammans! En dag som vi fyller med inspiration, dialog och diskussion om hur vi alla kan bidra till att bygga bättre bostäder i goda livsmiljöer. Konferensen är avgiftsfri.

  När: 24 maj Plats: Stockholm Arrangör: Boverket
 • Plandagar 2019

  Plandagarna arrangeras för femtionde året i rad och årets konferens hålls på samma plats som den första konferensen 1969. Under plandagarna är det fokus på aktuella samhällsplaneringsfrågor.

  När: 28 augusti - 29 augusti Plats: Stockholm Arrangör: Sveriges Planerares Riksförbund
 • Socialt byggande och modernt självbyggeri

  Den 19-20 september 2019 äger en nationell konferens rum på temat socialt byggande, det vill säga själv- och tillsammansbyggande, byggemenskaper och bogemenskaper.

  När: 19 september - 20 september Plats: Göteborg Arrangör: Mistra Urban Futures, Boverket, Centrum för Boendets Arkitektur, Chalmers, Egnahemsbolaget, Familjebostäder i Göteborg, RISE, Inobi, Bergsjön 2021, Göteborgs Stad, Coompanion, Föreningen för byggemenskaper
Sidansvarig: Webbredaktionen